Voor wie

Particulier
Wilt u een huis kopen maar twijfelt u over technische staat van het huis, dan kunnen wij een aankoopkeuring voor u maken, met een advies over de technische staat van het pand.

Ook kunnen wij u adviseren over eventuele verbouwingen van het pand en als u wilt kunnen we ook als bouwmanager optreden. Ook bij (vervangende) nieuwbouw kunnen wij als bouwmaner optreden

 

Ondernemer / Ontwikkelaar / VVE

Van de initiatieffase tot en met de oplevering kunnen wij voor u het hele bouwproces voor u begeleiden. In verschillende stadia worden de kosten en kwaliteit geanalyseerd en bewaakt.

Uiteraard wilt u ook dat het gebouw in goede staat blijft tegen een zo laag mogelijk bedrag. Wij kunnen voor u een onderhoudsplanning maken, op basis van de conditie meting van het gebouw in huidige staat.

De conditiemeting legt de huidige staat van het gebouw en installaties vast volgens vaste richtlijnen en professionele opzet. Met een Meer-Jaren-Onderhoudsplanning brengen we de kosten voor de komende jaren in kaart en kunnen de reserveringen / servicekosten bepaald worden

 

Architect / Aannemer / Bouwteam
De hierboven omschreven werkzaamheden kunnen we in opdracht van architecten en bouwbedrijven uitvoeren. Het gaat dan vaak om bepaalde onderdelen van het proces zoals kostenramingen en detailbegrotingen of de werkvoorbereiding, technische uitwerking, engineering, planning enz.