Voor wie

Particulier

Wilt u een huis kopen maar twijfelt u over technische staat van het huis, dan kunnen wij een aankoopkeuring voor u maken, met een advies over de technische staat van het pand.

Ook kunnen wij u adviseren over eventuele verbouwingen van het pand en als u wilt kunnen we ook als bouwmanager optreden.

Mocht u een pand willen kopen wat te slecht is om te blijven staan of u wilt totaal iets anders, zodat het pand gesloopt moet worden, of u koopt een bouwkavel. Dan kunnen wij als bouwmaner optreden.

Ondernemer/VVE

Als VVE wilt u natuurlijk dat het gebouw in goede staat blijft tegen een zo laag mogelijk bedrag. Wij kunnen voor u een onderhoudsplanning maken, op basis van de conditie meting van het gebouw in huidige staat.

U krijgt een rapport waarin staat wat de huidige staat is van het gebouw, en u krijgt eenrapport over het onderhoud van komende jaren en wat de kosten zijn.

Als u als ondernemer plannen heeft om een nieuw pand te bouwen kunnen wij voor u het hele bouwproces vanaf de eerste plannen tot aan de oplevering voor u begeleiden. We kunnen ook voor u de bouwkosten in verschillende stadia van de bouw uitrekken.

Als het pand staat of u heeft een bestaand gebouw dan kunnen we voor u een onderhoudsplanning maken op basis van een conditiemeting.

Architect/Aannemer

Voor de architect kunnen we in de schetsfase beginnen met een budgetraming en daarna een elementenraming, om als de definitief ontwerp er is een directiebegroting te maken. We kunnen ook namens de architect optreden als bouwmanager, en werktekeningen maken.

Voor de aannemer kunnen we een inschrijfbegroting maken en uiteindelijk een werkbegroting. we kunnen voor de aannemer technische tekeningen maken en de engineering verzorgen.